Vakmanschap en Kwaliteit

HomeDienstenSlijtvastVakmanschap en Kwaliteit

Vakmanschap vereist bij be- en verwerking
Wilt u optimaal profiteren van de voordelen van keramiek en basalt, dan schakelt u een vakman van Ovenbouw Holland in bij het monteren. Dan bent u er zeker van dat de keramiek vakkundig is aangebracht en dat de juiste lijmen en kitten zijn gebruikt.
De slijtbestendige eigenschappen van keramiek en basalt komen het beste tot hun recht als keramiek en basalt op maat ingepast worden in uw installatie. Dit gebeurt met behulp van vormstukken of bewerkte standaardformaten. Wanneer de verschillende vlakken perfect op elkaar moeten aansluiten om de standtijd te verbeteren, zal gekozen worden voor vormstukken. In alle andere gevallen voldoen bewerkte standaardformaten.

De vakman van Ovenbouw Holland garandeert kwaliteit
Een juiste keuze van materiaal, constructie en bevestiging is essentieel bij het toepassen van keramiek en basalt. Ovenbouw Holland heeft het vakmanschap en de kennis daarvoor in huis.
En uiteraard zijn wij specialist in het monteren ervan. U kunt bij ons terecht voor engineering, materiaalleveranties en uitvoering, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wij verzorgen voor u een totaalpakket, waarbij ook werktuigkundige en steigerwerkzaamheden tot de mogelijkheden behoren.